Bu Blogda Ara

Sayfalar

Nefes alan herkesin* kaybedecek Çok şeyi vardır.

8 Mart 2010 Pazartesi

Aşk'ın C hali .


Ruhumun ta içinde rakseder senin sesin .. Bu günlerde bi tek sen eksiksin .. Neden seni istiyorum bu aralar , neden yokluğuna hala alışamadım . Artık yapamıyorum , iyi oynuyamıyorum bu rolü .. Sensiz olmuyor , eksik kalıyor bir yanım .. yapboz parçası misali .. Düşünüyorum ne kadar var olduk ? Düşünüyorum seni ne kadar sevmiş olabilirim .. Ben zaten hep düşünüyorum , cevapsız sorularla hayatıma devam ediyorum . Hala benim umudum var .. Hala benim olabilme olasılığın beni mutlu edebiliyor .. Her ne kadar şuan başkasının olsanda .. Bu da koymuyor artık , bu da geçti sana olan sevgim bunu bile yendi .. Sadece sen diyor bu aralar kalbim , peki ya sen ? Hangi limana sığındın gene.. Buldun gene sığınacak liman , niye böylesiniz siz ? Yaşanılanlar hiç mi iz bırakmıyor , aklına gelmiyor muyum hiç_? Keşke şunu yapmasaydım dediğim çok şey var . Keşke bırakmasaydım .. Şu sıra son pişmanlık neye yarar * modunda. Yinede çok sorum var her ne kadar cevapsız kalıcağını bildiğim halde.. Yinede kendimi alamıyorum sormaktan .. çünkü olmuyor sensiz , çünkü her gün sana yazıyorum , hergün seninle başlıyorum hayata.. Seni sensiz de yaşatıyorum bunu yapabilen milyonlarca insandan biriyim bak hala seninim ben!Neye fayda ? Yoksun..
Bugünde , yarında hep sen. Bu şehirden gidene kadar hep sen.. Umutların şehri şimdi hüzün .. Bi gün geliceksin umuduyla bekliyorum .. Başarabilirim bunu yapabilirim . Ya gelmezsen , ben gene severim *

5 yorum:

  1. Aşkın en güzel bu hali bu işte sevgili Bluwff.
    Gelmesen bile seviyorum demek, içinde hep bir platonik aşkla onu beklemek.
    Umarım geri gelir seni daha fazla üzmeden. (:

    YanıtlaSil
  2. benimki gelmiceğini bilerek bunları yaşamak belkide =] çıkmaza sokmak kendimi bile bile. Çok sağol queen o güzel yorumun için :)

    YanıtlaSil
  3. herkez cıkmaza sokar kendını bazen ben senınle o cıkmaza gırdım.....

    YanıtlaSil
  4. Geleceğim bekle dedi
    Gitti
    Ben beklemedim,
    O da gelmedi;
    Ölüm gibi bir şey oldu
    Ama kimse ölmedi

    - Özdemir Asaf

    YanıtlaSil
  5. yaşanılanlar, yaşamak istemediklerim aslında.. gel diyememek hep benim sorunum.. beklemek hep yaptığım :)

    YanıtlaSil